Leave Your Message
Nūhou waeʻano
Nūhou Hōʻikeʻike

ʻO ka ʻike hohonu o ke kumu hana a me ka hoʻohana ʻana i ke kiʻi ʻoniʻoni breathable wai

2024-08-21 10:07:51

ʻO ke kiʻiʻoniʻoni breathable Waterproof kahi noi huahana i loaʻa mai ka ʻenehana hoʻokaʻawale membrane. He kiʻiʻoniʻoni i hana ʻia me kahi kaʻina hana kūikawā a loaʻa ka permeability koho. Hiki iā ia ke ʻae i kekahi mau kinoea i ʻoi aku ka liʻiliʻi ma mua o ka puka o ka kiʻiʻoniʻoni hanu wai ʻole e hele ma lalo o kona mau hiʻohiʻona ponoʻī, a ʻaʻole hiki ke ʻae i nā mea ʻē aʻe e like me nā kulu wai i ʻoi aku ka nui ma mua o ka puka o ka kiʻiʻoniʻoni hanu wai ʻole e hele. Ma muli o ke ʻano o ka kiʻiʻoniʻoni hanu wai hiki ke hele i kekahi mau moleke liʻiliʻi, a ʻaʻole hiki i kekahi mau molekala nui ke hele i loko o ke kiʻi hanu wai ʻole, no laila mai ka makahiki 1960 o ke kenekulia i hala, ua hoʻomohala wikiwiki ʻia ke kiʻi breathable wai. I kēia manawa, aia ka nui o ka PTFE, PES, PVDF, PP, PETE a me nā membrane filtration ʻē aʻe, ma muli o ke kūpaʻa kemika maikaʻi o nā mea ePTFE, nā waiwai hydrophobic kūlohelohe a hoʻohana ʻia i nā wahi āpau o ke ola.

ʻO ke kumu hana o ka membrane breathable waterproof

I ka moku'āina o ka wai mahu, ke anawaena o ka wai mahu molekele wale ma kahi o 0.0004 microns, a me ka palena iki o ka wai droplets ma kahi o 20 microns. ʻO ka noho ʻana o ka polymer breathable layer i loaʻa nā micropores i loko o ka kiʻiʻoniʻoni breathable wai e hiki ai i nā molekole wai i loko o ka paia ke hoʻokuʻu mālie ma o ka membrane microporous ma o ke kumu diffusion, e hōʻemi pono i ka pilikia o ka condensation ma ka paia o waho. Ma muli o ke anawaena nui o ka wai wai a i ʻole nā ​​kulu wai ma waho o ka pā, ʻaʻole hiki i nā molekole wai ke komo i loko o nā pahu wai a hiki i kēlā ʻaoʻao, kahi e hoʻokaʻawale ai ke kiʻi hanu. ‍

1.png

Ma lalo o nā kūlana maʻamau, nui nā mea hana a me kā lākou mau noi e koi i kahi ʻano hoʻopaʻa paʻa paʻa, ʻaʻole hiki ke hoʻopili ʻia e ka lepo o waho, ka wai, a me ka bacteria. Inā paʻa loa ka hoʻolālā, ma lalo o nā kūlana pahuhopu o ka ambient a me nā loli latitude, e alakaʻi ia i nā loli kaomi i loko o nā mea hana, ʻo ka maʻamau o kēia hoʻololi kaomi e hoʻopuka i kahi hopena koʻikoʻi, e hoʻopau ai i nā ʻāpana koʻikoʻi o ka pūpū lako. ka loko. ʻO ka hoʻohana ʻana i ka ePTFE waterproof breathable membrane hiki ke hoʻomau i ke kaulike ʻana i ka ʻokoʻa o ke kaomi o nā mea hana, hoʻemi i ke kumukūʻai o ka hoʻolālā ʻāpana, a hōʻoia i ka hilinaʻi o ka huahana.

ʻO nā hiʻohiʻona kiʻiʻoniʻoni breathable ePTFE

Waterproof: 0.1-10μm microhole, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka aperture ma mua o 10,000 mau manawa wai, no laila ʻaʻole hiki i ka wai ke hele, pale pono i nā ʻāpana koʻikoʻi, pale i ka wai erosion, hoʻomaikaʻi i ke ola o ka huahana.

Ea permeability: ʻo ka micropore anawaena he 700 mau manawa ʻoi aku ka nui o ka wai, ʻaʻohe wai i ka manawa like, e ʻae ana i ka ea e hele mālie, hiki ke hoʻopau maikaʻi i ka wela, pale i ka paia o loko o ka noe huahana, hoʻohālikelike i ke kaomi o loko a me waho.

Ka pale ʻana i ka lepo: Hoʻokumu ke kahawai microporous i kahi ʻano ʻekolu-dimensional mesh i loko o ke kiʻiʻoniʻoni, a ʻo ka hoʻokaʻawale ʻana a me ka puʻupuʻu o nā micropores e hana i ka pale e hālāwai ai i ka lepo, i mea e hoʻokō ai i ka hopena pale lepo maikaʻi, a hiki i ka liʻiliʻi ke hopu i nā ʻāpana 0.1μm.